Zolder uitbreiden

Een extra slaapkamer op zolder maken? of je huidige zolderruimte uitbreiden? Door een dakkapel op je zolder te plaatsen, creëer je direct meer ruimte en natuurlijke lichtinval. Onze prefab kunststof dakkapellen zijn niet alleen functioneel maar ook onderhoudsarm. Hierdoor heb je vrijwel geen omkijken naar het onderhoud van je dakkapel en profiteer je het hele jaar door van meer ruimte.

Zolder met dakkapel; daarom wel!

Zolder met dakkapel; daarom wel!
Een dakkapel op zolder is natuurlijk wel een eenmalige investering. Maar er zijn redenen genoeg om te kiezen voor een zolder mét dakkapel.

  • Meer ruimte
  • Meer lichtinval
  • Je kunt er een extra slaapkamer mee creëren
  • Je vergroot je woningwaarde
  • Vrijwel geen onderhoud nodig

Dakkapel op zolder plaatsen

Je kunt de indeling van je zolder met dakkapel makkelijk aanpassen, omdat je meer bruikbare ruimte hebt om kasten of spullen neer te zetten.Wil je een extra slaapkamer toevoegen? Een zolderslaapkamer met dakkapel is ideaal als je niet genoeg slaapkamers in huis hebt en verhuizen geen optie is. Met een dakkapel vergroot je de binnenkant van je zolder en maak je voordelig extra ruimte voor een derde of vierde slaapkamer. De kosten voor een dakkapel plaatsen op zolder zijn afhankelijk van de grootte van de dakkapel en de materialen en afwerking.

Zolderruimte verbouwen en vergroten met een dakkapel

Wil je jouw zolder verbouwen met een dakkapel? De kosten voor een zolder verbouwen met een dakkapel zijn relatief goedkoop. Het grote voordeel is dat je direct een extra zolderkamer hebt, en je kunt de dakkapel zo groot of klein maken als je zelf wilt.
Bovendien is de zolderverbouwing met dakkapel zo geregeld; binnen één dag is de dakkapel al geplaatst.

 

Dakkapel voor een kleine, lage zolder

Heb je een hele lage zolder en wil je jouw zolder verbouwen met een dakkapel? Dit kan een effectieve manier zijn om de dakopbouw van je zolder te vergroten en meer opslagruimte te creëren met de dakkapel. Een dakkapel op een lage zolder kan net het verschil maken in opslagruimte. Daarom is dit een hele geliefde manier om de zolder te vergroten.

 

Extra ruime zolder met twee dakkapellen

Wil je echt een groot ruimteverschil hebben op je zolder? Kies dan voor een zolder met 2 dakkapellen, voor maximaal wooncomfort. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het realiseren van jouw ideale dakkapel.