Serre vergroten

Heb je een serre en wil je deze uitbreiden? Of overweeg je om een geheel nieuwe serre te laten maken, en wil je zo veel mogelijk natuurlijk daglicht in je serre? Dan is een dakkapel voor je serre een goed idee.

Dakkapel voor je serre: meer licht en ruimte

Een dakkapel voor je serre is nagenoeg onderhoudsvrij door de kunststof materialen die we voor de bouw gebruiken. Daarnaast profiteer je van meer daglicht in huis en meer ruimte. Je kunt met onze 3D configurator eenvoudig jouw eigen dakkapel ontwerpen. Je ontvangt dan direct een prijsindicatie.

Dakserre of dakkapel: wat is het verschil?

In tegenstelling tot een dakkapel heeft een dakserre ook aan de bovenzijde glazen vensters. Daardoor komt er bij een dakserre heel veel daglicht binnen. Veel meer dan bij een traditionele dakkapel met een gesloten dak. Door de geknikte vorm van een dakserre steekt deze niet zo ver uit het dak. Daardoor is voor een dakserre anders dan bij een dakkapel zelden een vergunning nodig. En het belangrijkste: een dakserre oogt gewoon veel fraaier en luxer dan een dakkapel!

Dakkapel laten plaatsen in je serre: wat zijn de kosten?

Je kunt het met een dakkapel zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Hoe groter de dakkapel, hoe groter de kosten. Uiteraard maakt ook het type afwerking en extra opties airconditioning verschil in kosten. Wil je meer weten over hoe de kosten voor een dakkapel berekend worden? Kijk dan bij dakkapel kosten voor het overzicht.

 

Heb je een vraag? Ons team helpt je graag!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Je kunt ons bellen op 0162 435278 of mailen via info@uniekdakkapel.nl.